Per 1 januari 2019 heeft de praktijk een collega erbij. Richard Buijs, EFT-relatietherapeut, heeft een introductie geschreven en zal in later stadium een foto plaatsen.

 

Over Marcella Hagenaar

 Bij mij krijg je een zetje de goede kant op

Wil je meer uit jezelf en uit je relatie halen? Ik help je daarbij. Als psycholoog met mijn jarenlange ervaring op relationeel gebied ben ik voor jou een spiegel en kan ik je helpen je situatie helder te krijgen. Ik ben inventief, kan snel analyseren en pijnpunten blootleggen. Ik ben duidelijk, nuchter en houd van aanpakken. En ja, soms kan dat best confronterend zijn, maar met mijn gerichte en scherpe vraagstelling geef ik je een zetje de goede kant op in het leven.

Het is mijn grootste beloning als ik zie dat mensen die worstelen met relaties of zoeken naar zichzelf, tot ontwikkeling en verbinding komen. Zoals een cliënt zegt: “Jouw spiegeling geeft mij loutering.”

Bij mij laat ik je zien welke angst en pijn relatieproblemen veroorzaakt

Naast relatietherapie heeft schematherapie mijn interesse. Deze therapie zorgt voor zulke diepgaande veranderingen in gedrag, dat ik besloten heb om dit te integreren in relatietherapie. Hierdoor kan ik partners duidelijk laten zien welke angsten en pijnen ten grondslag liggen aan relatieproblemen. Daarnaast ben ik gefascineerd geraakt door problemen die veroorzaakt zijn door borderline en narcistische persoonlijkheidsstoornissen en de behandeling daarvan met schematherapie.

Ook ik sta niet stil

Ik ben ambitieus en leergierig. Door het volgen van studies, trainingen en workshops blijf ik me voortdurend ontwikkelen op mijn vakgebied. Professionele literatuur en artikelen over relaties en seksualiteit vormen voor mij een grote bron van inspiratie. Bovenal leer ik van alledaagse gesprekken en intense sessies.

Dus laat me je helpen! Neem contact met me op en maak een afspraak bij mij voor een intakegesprek.

Hartelijke groet,
Marcella Hagenaar MSc
psycholoog NIP en EFT-relatietherapeut

Over Richard Buijs

Al jaren ben ik bezig met het trainen en coachen van mensen, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Waar mijn expertise initieel lag bij de burgerluchtvaart is deze inmiddels uitgebreid naar individuele en EFT-relatietherapie.

Het observeren van mensen, de interactie onderling is wat mij boeit. Vaak draait het niet meer om de inhoud, maar raken mensen elkaar kwijt in hun contact en daarmee hun verbondenheid, met alle gevolgen van dien. Je bewust zijn van elkaar aanwezigheid en behoeftes lijkt makkelijk gezegd maar moeilijk gedaan. Ik bied je de helpende hand om weer met elkaar in contact te komen.

Met mijn grote betrokkenheid ga ik op zoek naar de kern van de pijn, geef ik een heldere analyse zonder vingers te wijzen en een veilige haven om op zoek te gaan naar jezelf en elkaar. Door jezelf te leren kennen, kan begrip bij en ruimte voor elkaar ontstaan. Zo maken jullie snel vorderingen en krijg je weer rust, ruimte en controle over je relatie en je eigen leven.

Bel me om samen aan de slag te gaan, het is het mooiste cadeau voor nu en de toekomst…

Richard Buijs, EFT-relatietherapeut