Over Marcella Hagenaar

Bij mij krijg je een zetje de goede kant op

Wil je meer uit jezelf en uit je relatie halen? Ik help je daarbij. Als psycholoog met mijn jarenlange ervaring op relationeel gebied ben ik voor jou een spiegel en kan ik je helpen je situatie helder te krijgen. Ik ben inventief, kan snel analyseren en pijnpunten blootleggen. Ik ben duidelijk, nuchter en houd van aanpakken. En ja, soms kan dat best confronterend zijn, maar met mijn gerichte en scherpe vraagstelling geef ik je een zetje de goede kant op in het leven.

Het is mijn grootste beloning als ik zie dat mensen die worstelen met relaties of zoeken naar zichzelf, tot ontwikkeling en verbinding komen. Zoals een cliënt zegt: “Jouw spiegeling geeft mij loutering.”

Bij mij laat ik je zien welke angst en pijn relatieproblemen veroorzaakt

Naast relatietherapie heeft schematherapie mijn interesse. Deze therapie zorgt voor zulke diepgaande veranderingen in gedrag, dat ik besloten heb om dit te integreren in relatietherapie. Hierdoor kan ik partners duidelijk laten zien welke angsten en pijnen ten grondslag liggen aan relatieproblemen. Daarnaast ben ik gefascineerd geraakt door problemen die veroorzaakt zijn door borderline en narcistische persoonlijkheidsstoornissen en de behandeling daarvan met schematherapie.

Ook ik sta niet stil

Ik ben ambitieus en leergierig. Door het volgen van studies, trainingen en workshops blijf ik me voortdurend ontwikkelen op mijn vakgebied. Professionele literatuur en artikelen over relaties en seksualiteit vormen voor mij een grote bron van inspiratie. Bovenal leer ik van alledaagse gesprekken en intense sessies.

Dus laat me je helpen! Neem contact met me op en maak een afspraak bij mij voor een intakegesprek.

Hartelijke groet,
Marcella Hagenaar MSc
psycholoog NIP en EFT-relatietherapeut