Testimonials

Onlangs kreeg ik een fles wijn (uit Zuid-Afrika ;-), een zak nootjes en een prachtige kaart als dank voor de therapie. Het partnerstel had woorden opgeschreven over wat EFT-partnerrelatietherapie voor hen inhoudt. ‘EFT is voor ons’;

patronen loslaten – inleven – veilig – nieuwe wegen – luisteren – begrip – tranen – confronterend – samen – terugvinden – lachen – vasthouden – handvatten – confrontatie met jezelf – tijd voor elkaar – vertrouwen – opluchting – onze liefde voor elkaar oppoetsen – opnieuw beter mooier duidelijker ervaren

partnerstel, maart 2019

De eerste indruk was meteen goed: je bent open, hartelijk en direct betrokken bij ons verhaal. We hadden nogal wat meegemaakt de afgelopen 10 jaar. Het kon niet anders dat het tussen ons fout zou gaan. Hoewel ik dacht dat we zo ontzettend verschillend waren, heb jij ons in laten zien dat wij precies hetzelfde nodig hebben van elkaar. Maar dat viel niet mee om het kenbaar te maken. Jij hebt ons geleerd om onze kwetsbaarheid te durven tonen en bewust te worden dat het allesbehalve een zwakte is. Vanuit deze kracht zijn we samen op pad gegaan om onze behoeften na 12 jaar huwelijk echt uit te spreken en weer in verbinding te komen. Het was niet makkelijk kan ik je zeggen. Maar ik maak er een te lang verhaal van. Eigenlijk kan ik zeggen dat ik heel erg blij ben met deze therapie. Het boek erbij gaf extra inzichten. Wij hebben hier voor de rest van ons leven heel veel aan. Dank je wel Marcella voor alles.
Marc en Jolien, maart 2019

Helaas heeft het voor ons anders uitgepakt, waar wij besloten hebben om een punt achter onze relatie te zetten. Dit is allemaal in goede harmonie en qua gespreksniveau gaat het goed. Vanuit jouw therapie hebben wij alsnog genoeg opgestoken en geleerd, maar komen we beiden tot de conclusie dat het gevoel er niet meer of juist is. Dank voor alle moeite en tijd die je in ons hebt gestoken en ook door gebracht.
R en E, januari 2019

Ik wil je @ppen om je te bedanken! Het voelt zo goed! Wij zijn zo blij dat wij deze stap hebben gezet om in therapie te gaan! Ik snap dat wij het uiteindelijk zelf moesten doen…. Maar met jouw hulp kwamen wij verder!! Ik zal altijd aan je blijven denken!
Ik heb (…) net heel veel geknuffeld en gezegd dat wij voor een mooi jaar gaan… En het jaar erop, en daarop…. Ik heb er het volle vertrouwen in!
Lieve Marcella, ik wens je hele fijne dagen! En ja… ik begrijp jou ook…. Dat JIJ het “allertofste” beroep hebt :-))… Het gevoel dat je mensen hebt kunnen helpen….
1000x Dank!!! Veel liefs, M, december 2018

Hai Marcella, ik wil je zeggen dat ik besloten heb niet meer samen te blijven bij Christine. Het doet veel pijn. Ik bedank je voor je aandacht. Je hebt ons nooit veroordeeld en ook de affaire niet. Je bleef kijken naar de toekomst, maar ik trek het niet meer. Sorry.
anoniem, oktober 2018

Beste Marcella, op jouw vraag of wij iets voor de website wilden schrijven kwamen maar twee gedachten bij mij op. Je bent echt volhardend, open en eerlijk. Maar zoals je al zei aan het begin: er is moed en uithoudingsvermogen voor nodig om EFT te volgen. En dat hebben wij gemerkt. Het ging niet allemaal vanzelf zeg maar. Gelukkig had H. daar heel veel van en mij meegetrokken in dit lastige proces. Bedankt voor je warmte en betrokkenheid. Jij hebt nooit opgegeven en dus konden wij bij elkaar blijven.
H. en A., oktober 2018

Op aanraden van een collega kwamen wij bij Marcella terecht. De website sprak ons meteen aan en ook het telefoongesprek om ons aan te melden verliep vriendelijk en uitnodigend. De therapie hebben wij ervaren als zeer waardevol. Onze relatie is echt anders geworden door EFT.
Geert en Stefanie, september 2018

Onze huisarts had ons eerst doorverwezen naar iemand anders dichtbij. Een nicht attendeerde mij op EFT relatietherapie. Op de algemene site ben ik toen bij jou terechtgekomen, omdat jij heel veel kennis hebt over relaties. Tijdens de intake werd ik eindelijk erkend voor al mijn jaren geworstel en verdriet. Zonder de therapie waren wij uit elkaar geweest. Nu kunnen wij terugkijken op een moeilijke periode maar met trots hebben wij dat doorstaan. Erg bedankt, jouw naam geven wij hier in de kop van Noord-Holland door. Het is even rijden, maar dan heb je ook wat.
Groetjes, Alexander en Mieke, mei 2018

Gefeliciteerd met je 10-jarig bestaan van de praktijk. Marcella, veel mensen zijn je dankbaar voor je kwaliteiten. Ga door met je mooie werk.
gr Hilde, februari 2018

Samen de jaarwisseling, verder happily divorced dankzij jouw EFT.
anoniem, januari 2018

Dank je voor de steun dit jaar, hierdoor ga ik 2018 in met goede moed, af en toe nog een traan maar vooral geluk.
B v L, december 2017

Bedankt voor alle hulp en steun in de afgelopen periode, en we blijven er vol voor gaan in het nieuwe jaar. 
Lieve groet, S en R, december 2017

Lieve Marcella, jij heel erg bedankt voor je support in het afgelopen jaar. T en ik hebben nog een lange weg te gaan, maar zonder jou hadden we niet (samen) gestaan waar we nu staan. En door jou hebben we perspectief en geloof dat we er samen goed uit kunnen komen. 
anoniem, december 2017

Hoi Marcella, ontzettend bedankt voor je wijsheid en warmte.
John, december 2017

Als je nog niet overtuigd bent van EFT, ik zou zeggen DOEN. Ik ben een echt alfa-mannetje, maar wat Marcella is gelukt…..dat had ik nooit voor mogelijk gehouden. Het valt niet mee maar Marcella blijft rustig en erbij, zodat ik toch steeds een klein beetje ging openen. Mijn relatie is echt anders nu (ik spreek ook even namens Miriam), leuker en ik hoef me niet meer zo te bewijzen. Bedankt voor alles en ik heb je naam al genoemd bij een collega.
Erick S., november 2017

Onze relatie hing aan een zijden draadje. Via via kwamen we bij jou terecht, omdat we gehoord hadden dat je zo goed was. Ontzettend bedankt dat jij onze relatie weer een dikke kabel hebt gemaakt.
Stephanie en Jeffrey, september 2017

Je bent zo anders! Echt niet stoffig maar adequaat en to-the-point. Daarnaast vind ik je erg lief.
Karin van der Weide, juni 2015

Bij Marcella gaat het niet over goed of fout. Dat was een hele geruststelling. Wij hadden geen zin in om van een ander te moeten horen wat wij allemaal fout doen. Toch hebben wij wel dingen fout gedaan in ons huwelijk. Met behulp van Marcella hebben wij elkaar kunnen vergeven. Dat had ik nooit gedacht.
Marjolein Buijs en Gerard van Velde, juni 2015

Ik vind je gewoon een lekker wijf (of was dit niet de bedoeling dat ik dit ging schrijven?).
Olivier v. G., april 2015

Wij waren eerst erg huiverig om in relatietherapie te gaan….maar wat zijn we er blij mee! Dank je wel voor alles, de gesprekken blijven ons nog lang bij.
Verena en Thomas, maart 2014

Heel blij dat ik jou als supervisor heb, zet mezelf op scherp en ik ben eager om het vak te leren en goed uit te oefenen. Nogmaals dank en groet,
Chris Zwerver, januari 2013

Wil je bedanken voor de steun die je me hebt gegeven. Kijk nu op een gezonde manier naar mijn familie en kan ook veel makkelijker mijn mening geven en afstand nemen.
Richard Visser, november 2012

Ik vond het echt super de gesprekken die wij gevoerd hebben en je hebt mij daar ook enorm mee geholpen, voor nu en in de toekomst. Dus echt heel erg bedankt!!
Groetjes Alex!, september 2012

Bij deze willen we je bedanken voor alles! Je bent een geweldige vrouw en therapeute, heel warm, vertrouwd, gezellig en altijd de juiste woorden en oefeningen. Je hebt zoveel weten te bereiken bij ons. Je hebt zo’n grote rol gespeeld in ons leven en daarom vinden wij het erg lastig om afscheid te moeten nemen. Heel bijzonder vonden wij ook dat je altijd klaar stond bij incidenten. De keren dat je belde of mailde deden ons erg goed. Door jou hebben we een andere kijk gekregen op ons persoonlijk en de relatie. Wij zien de toekomst weer positief tegemoet! Misschien hebben we je nog een keer nodig, want een andere therapeut zou nooit aan jou kunnen tippen namelijk. We zullen je missen!!
Veel liefs van Pieter en Annelies, april 2012

Je gaf me iedere sessie weer een energieboost (of….stopte je soms stiekem iets in de thee?). Dank zij de gesprekken kon ik de winterse fietstochtjes doortrappen met frisse neus en helder hoofd! Vertrouwen op jezelf en je eigen hart volgen is wat je duidelijk hebt overgebracht. Volslagen onbekend wat er nu weer op mijn (fiets 😉 pad zal komen… Een ding weet ik wel; je bent nooit uitgeleerd! 😉
Bedankt!! Groetjes,
Milou, maart 2012

Geestelijke zweepslag? Voor al uw geestelijke wensen @bijmijMarcella. Ziet er ook nog goed uit. #hetoogwilookwat
I.Heerschop, januari 2012

Ik wil je graag mijn complimenten geven over de wijze waarop je aanpakt, handelt en schrijft! Zeer prettig om te lezen en herkenbaar. Het is tegenwoordig een bijzonderheid om je kwetsbaar te durven opstellen, maar ik ben blij dat ik zie dat er nog mensen zijn die dat durven….Chapeau!
Maurice van Bokhoven december 2011

Ik ben terechtgekomen bij Marcella omdat mijn vriend vond dat er in onze relatie teveel dingen scheef waren gegroeid. Ik heb inmiddels al zeven jaar een relatie met hem en in die tijd is mijn zoon verslaafd geraakt aan drugs. Je zult begrijpen dat dit heftige jaren zijn geweest en door de problemen die dat veroorzaken kan je aardig uit elkaar groeien. Begonnen aan relatietherapie kwam Marcella er al snel achter dat er veel dingen niet goed zaten en dat het vooral te maken had met mijn zelfvertrouwen dat er totaal niet meer was.
Ik ben daarom begonnen met schematherapie en ik voel me zoveel beter!
In het begin stapte ik nog steeds in alle valkuilen die je maar kon bedenken en heb ik jarenlang in een slachtofferrol gezeten. Door de therapie heb ik allereerst een heel geod en duidelijk, en vooral nieuw beeld van mezelf gekregen. Ik heb leren luisteren naar mezelf. Door het vele schrijven ging ik patronen herkennen. Ik visualiseer letterlijk mijn valkuilen en bedenk mij of ik erin wil vallen of wil ik op de rand blijven staan. Een van de valkuilen was zelfopoffering. Door in die valkuil te stappen liet ik heel vreemd gedrag zien aan de mensen om me heen. Ik stapte daarnaast ook nog in de valkuil van verlatingsangst. Mijn zelfvertrouwen verloor ik helemaal, waardoor ik vreselijke teksten ging smsen naar mijn vriend en hem smeekte niet bij me weg te gaan.
Nu herken ik al mijn valkuilen en beslis ik zelf dat ik er niet meer in stap. De mensen om mij heen krijgen zo meer ruimte en bovenal mezelf. Ik heb geleerd om weer op mezelf te vertrouwen en dat is een heerlijk gevoel. Ik merk dat ik het fijn vind om alleen te zijn en dat ik mezelf kan vermaken. Mijn humor komt terug en ik kan weer blij zijn met mezelf.
Dit heeft schematherapie voor mij gedaan. Door heel hard aan mezelf te werken en dank zij de fijne en soms confronterende gesprekken met Marcella kan ik nu zeggen: ik gun mezelf de oude Anita die kan lachen en huilen, die kan meeleven en naar zichzelf kan kijken, die beseft dat er nog een lange weg te gaan is maar trots is op wat ze al heeft bereikt.
Anita, november 2011

Beste Marcella,
Bedankt voor alle mooie woorden en inzichten die ik heb mogen ontvangen gedurende de therapie. Van een bang en onzeker iemand, naar een stralend iemand die weer vol in het leven staat.
Jij gaf mij de positieve kijk op het leven terug. “Ik stuur je nu de jungle in”, zei jij tijdens de laatste sessie. In de jungle heb ik pas echt ervaren wat de inzichten en de warme woorden mij hebben gedaan. Bedankt!
Groetjes, Fleur, oktober 2011

Wij vinden je een geweldige relatietherapeut! Je bent een hele lieve, warme vrouw die met veel gekke metaforen komt. Wij denken dat het zonder jou slecht voor ons was afgelopen.
Peter en Tanja, juni 2011

Ik wil je heel erg bedanken voor alle sessies met zoveel inzichten. Jij zei: “Van inzicht naar uitzicht”, en dat klopt! Het leven lacht me weer toe. Zo ook de kinderen, die me met open armen ontvingen toen ik de laatste keer thuiskwam. Je verstaat je vak en ik zal je zeker aanraden bij anderen. De snelheid waarmee jij knelpunten ziet, heb ik nog nooit meegemaakt. Bravo!
Ruud van Weel, mei 2011

Hallo Marcella,
Je hebt mij vandaag een heel fijn en warm gevoel gegeven. Ik voelde me daarbij ook veilig, iets wat ik bij andere therapeuten en bij veel andere mensen nooit heb ervaren!!
Ik vind het heel prettig dat je verder kijkt dan de buitenkant en ook al kwam mijn gevoel nog niet helemaal goed naar buiten, ik heb de emotie toch ervaren en daar ben ik heel blij mee!!
Dit is voor mij een hele grote stap in de goede richting en geeft mij het vertrouwen dat het goed gaat komen en dat er eens een dag komt waarop ook ik mijn gevoel kan uiten zoals ik dat graag zou willen. Deze sessie was voor mij heel waardevol en daarvoor wil ik je heel graag bedanken!!! Ik ga graag aan de slag met de opdracht en P gaat me daarbij helpen.
Heel veel groetjes Susan, april 2011

Beste Marcella,
Heel erg bedankt voor al je fijne woorden! We beseffen dat we nog hard moeten werken, maar op het resultaat dat we tot nu toe al hebben bereikt hadden we nooit durven hopen. We zijn je zo dankbaar!
Heel veel lieve groeten,
Bart en Sylvia van der W., maart 2011

Wij willen je bedanken voor de heftige, moeilijke, confronterende maar ook bijzonder en mooie sessie.
Wij kijken hier heel positief op terug en voor ons beide was het een enorme overwinning!
We zijn heel blij dat we bij jou terecht gekomen zijn en gaan heel hard aan de slag met de opdrachten en zetten ons voor 100% in!!
S en P, maart 2011

Samen maar alleen kwamen we bij je…
Alleen maar vol zin en vertrouwen ga ik…

Mijn hart was ondergesneeuwd en begon al te bibberen.
Met jouw warme sessies heb je me sneeuwvrij gemaakt.
Met jouw uitzicht heb jij mij inzicht gegeven.
Met jouw kennis heb je mij ontkiemd.
Nu is het tijd om de zonnestralen op te vangen…

Daan, december 2010

Voor mijn eigen studie heb ik een aantal coachsessies met Marcella gehad.
Hoewel zij bekendheid geniet als relatietherapeut heeft zij mij in deze persoonlijke vorm erg op weg gehoplen om een aantal zaken duidelijk te krijgen.
Door haar enorme mensenkennis en ervaring maar vooral haar passie voor het vak, weet zij snel in te schatten wat iemand nodig heeft. Ze weet je op een hele natuurlijk manier aan het denken te zetten en het zelfvertrouwen te geven om zaken op te pakken.
Marcella helpt je verder, op welke manier dan ook.
Top qualities: Expert, Creative
Marja Worp, student ACC, november 2010

Bij mij coaching is de redding geweest voor mijn/ons huwelijk. Door mij een op een andere manier naar ons te laten kijken is ons huwelijk weer zoals het was en het zou moeten zijn. Hiervoor ben ik Marcella eeuwig dankbaar.
Eelco Kooistra, september 2010

Marcella, even een klein berichtje van Petra en Rene. Wij hebben aan jou een goede coach gehad. Niet veroordelend, maar handvatten gevend om uit onze relatiedip te komen. Uiteindelijk moeten we het zelf doen.
Jij laat ons goed in de spiegel kijken en zelfreflecteren. Wat doe ik goed en wat niet. Hier halen we dan de leermomenten uit en gaan daarmee aan de slag. Communiceren was niet ons probleem, maar je hebt de hiaten die bij ons vanbinnen zaten, ons zelf naar boven laten halen.
Goed gedaan meid. Ik zou jou aan vele anderen aanbevelen.
Petra en Rene, juli 2010

Wij willen je heel erg bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Je bent de eerste die echt naar ons luisterde! We hebben veel profijt van de oefeningen, ook samen met de kinderen. Je hebt een scheiding weten te voorkomen. Meer mensen zouden dit moeten doen. Hopelijk zien we je gewoon es bij de AH.
Lieve groet, familie Meijer, mei 2010

Marcella, jij hebt zoveel voor mij gedaan! Ik heb mede door jou mijn zelfvertrouwen weer terug. Ik kwam voor mijn relatie met Peter, maar zie in dat er bij mij heel wat veranderen nodig zijn. Gelukkig gaat het beter tussen ons door jouw oefeningen om met elkaar te communiceren. Het was niet altijd even leuk, maar kan me nu beter uiten en Peter begrijpt me beter. We willen je bedanken voor de pittige 🙂 periode.
Karin v. W., april 2010

Je bent een fijn wijf!
Petra, februari 2010

Ik wil je nogmaals bedanken voor je hulp en ondersteuning in mijn persoonlijke en relationele ontwikkeling. Het is niet alleen fijn om jezelf te kunnen zijn, het is vooral heel erg fijn om jezelf te kunnen voelen. Nogmaals bedankt voor je bijdrage en tot een volgende keer.
Hartelijke groeten, Jeroen J.H. juni 2009

Dankzij de sessies met Marcella hebben wij het vermogen om effectief met elkaar te communiceren terug gevonden, ook zijn wij nu in staat om voordat er daadwerkelijk problemen ontstaan deze
te voorkomen door er op tijd en open over te spreken. Het blijft iets wat we samen moeten doen maar door de eerste stappen onder de begeleiding van Marcella denk ik dat we in ieder geval daar een goede start mee hebben gemaakt. Verder is Marcella iemand met wie men vanaf een eerste moment een vertrouwd gevoel heeft, voor ons was dat erg belangrijk.
A en S, mei 2009

Dankzij Marcella konden we onze problemen bespreekbaar maken en na een aantal positieve sessies leerden we weer met elkaar te praten. Ze heeft ons duidelijk gemaakt wat we zelf nou precies wilden en hoe we over verschillende opvattingen rustig en opbouwend konden overleggen met elkaar. Het na jaren vastgeroest gedrag werd voor ons duidelijk en we konden met de hulp van Marcella dat veranderen. De sessies met haar hebben ons erg geholpen en we kijken nu weer positief tegen onze relatie en het leven aan.
R en S, januari 2009

Het onderhavige probleem heb ik reeds sedert puberteit bij mij gedragen. Gezien het feit dat ik nu 39 jaar ben geworden een behoorlijk aantal jaar.
Mijn scepsis over de uitkomst was aanwezig, ik kon me gewoonweg niet voorstellen dat enkele sessies verandering zouden kunnen brengen hierin.
Ik dacht toen wel, wat heb ik te verliezen…? immers waren mijn eigen stappen daarin tot dan toe niet succesvol gebleken.
Je hebt in slechts 5 sessies een enorm verschil gemaakt. Zonder mijn eigenheid aan te tasten heb je mij geprikkeld om te komen tot nieuwe inzichten en feiten.
Hiermee ben ik in staat gebleken mijn problemen handvatten te geven, waardoor een merkbare en substantiele verbetering in mijn omgang met het probleem tot stand is gekomen.
Ik kan je niet genoeg bedanken! Je aanpak, menselijkheid, warmte, begrip en toch kordate optreden hebben mijn leven veranderd.
Veel dank en groet
Ronald Hoek december 2008